Jeg vil sige lidt om øllets bestanddele, om hvorfor øl kan smage så forskelligt når det nu består af så relativt få bestanddele.
Herefter vil jeg introducere de forskellige ølsorter. HER går smagningen i gang. Hvad er undergæret og overgæret øl?
Hvad er pilsner, lager, helles, stout, porter, dunkelbier, schwarzbier, guldøl, ale med undersorter, trappistøl, klosterøl, hvedeøl - hvorfor nu det, når det ikke hedder bygøl, spontant gærede øl, frugt øl. Procenter i øl, stærke og svage ølsorter.
Hvordan og af hvad drikkes øl. Temperatur og glas og tidspunkt. Det er fan'me ikke lige meget. Det handler også om ølkultur. Smag og æstetik.
Bindende tilmelding pr mail ph@ldhus.dk senest den 14. januar. Prisen vil maks blive kr 100 pr person.
vh Peter Holst
--
Send gerne dette nyhedsbrev til andre. Hvis du ikke har modtaget dette nyhedsbrev direkte og ønsker dette fremover, send da en mail til info@holbaek-roklub.dk med "nyheder JA TAK" i emne feltet.
Ønsker du ikke at modtage nyheder fra Holbæk Roklub, send en mail til info@holbaek-roklub.dk med "nyheder NEJ TAK" i emne feltet.