Madaften fredag d.19/1 kl. 18.30 med "de unge kokke".
Så er de "unge kokke" på spil igen, og også i år har vi sammensat en lækker menu.
Traditionen tro afholdes arrangementet fredag, og der serveres også i år en tre-retters menu.
Forret:
Karrysuppe med rejer og fersken.
Hovedret:
Jægerbøf med kartoffel-/knoldsellerimos og her til en lækker bønnesalat.
Dessert:
Semifreddo (Klassisk italiensk is) med makron, lime og hvid chokolade
Tilmelding til Henrik Hansen på SMS tlf. 40 92 76 86, senest mandag d. 15. januar.
Tilmelding sker efter først til mølle princippet, med et max antal på 36 personer.
Vel mødt
Søren, Svend, Claus og Henrik
--
Send gerne dette nyhedsbrev til andre. Hvis du ikke har modtaget dette nyhedsbrev direkte og ønsker dette fremover, send da en mail til info@holbaek-roklub.dk med "nyheder JA TAK" i emne feltet.
Ønsker du ikke at modtage nyheder fra Holbæk Roklub, send en mail til info@holbaek-roklub.dk med "nyheder NEJ TAK" i emne feltet.
Hvis du ikke ønsker at modtage infomail om bestemt emne så send en mail til info@holbaek-roklub.dk med "<infogruppe navn> NEJ TAK" i emne feltet.