onsdag den 21. januar 2015

Tema madaften "Suppe, Steg og Is" frit fortolket fredag d. 30 januar 2015 kl. 18.30


Da det nu er en fredag forbereder vi 3 en retters festmenu:

Forret:           Rejecocktail

Hovedret:      Oksesteg med waldorfsalat

Dessert:         Citronfromage

Da det er en 3 retters menu må prisen nok forventes blive højere end normalt.

Tilmelding på opslag nedenfor eller på mail soeren.m@nielsen.mail.dk senest onsdag d. 28. januar.

Med venlig hilsen

(Svend), Henrik og Søren



--

--
Send gerne dette nyhedsbrev til andre. Hvis du ikke har modtaget dette nyhedsbrev direkte og ønsker dette fremover, send da en mail til info@holbaek-roklub.dk med "nyheder JA TAK" i emne feltet.

Ønsker du ikke at modtage nyheder fra Holbæk Roklub, send en mail til info@holbaek-roklub.dk med "nyheder NEJ TAK" i emne feltet.

Hvis du ikke ønsker at modtage infomail om bestemt emne så send en mail til info@holbaek-roklub.dk med "<infogruppe navn> NEJ TAK" i emne feltet.