Program:
· Kl. 08.00 morgenkaffe, og en lille en til at vågne op på.
· Kl. 08.30 sættes arbejdsholdene
· Pauser undervejs J
· Kl. ca. 13, frokost
· Kl. ca. 13.30, de sidste opgaver laves færdige.
· Kl. 15, formanden holder tale og standeren stryges,
· Kaffe og kage.
· Kl. 17 – 18.30 er der en god glad time i baren, hvor vi serverer billige drinks (7 kr. stk.)
· Kl. 18.30 har mesterkokkeholdet lavet en fremragende middag, som er gratis for medlemmer der har deltaget i arbejdsdagen. For alle andre er prisen: Unge under 15 år, 75 kr. voksne 125 kr.
· Øl, vin og spiritus købes i klubben, til sædvanlige rimelige priser.
· Kl. 01.00 tømmer vi slatter, og prisen på drinks ryger igen ned på 7 kr.
Menu:
- Fiskesuppe med chili og tiger rejer, og friskbagt brød
- Kalvefilet med pebberrodcreme, langtidsbagte chery tomater, glaserede rødbeder og krydder kartofler. Dertil 2 slags salater.
- Desert: Æblekage med skyr
Tilmelding på opslag i klubben, eller til infomailen – helt frem til lørdag. J J J J Vi ses. . .
.Menu forslag:
Fiskesuppe med tiger og chilli rejer
Kalvefillet m pebberrodscreme langtidsbage cherry tomater
Glasede rødbeder
Krydderkartofler + sauce
Plastik handsker