onsdag den 3. oktober 2012

standerstrygning og festmenu


En lille "reminder" om brooptagning og standerstrygning på lørdag.

Program:

·         Kl. 08.00 morgenkaffe, og en lille en til at vågne op på.

·         Kl. 08.30 sættes arbejdsholdene

·         Pauser undervejs J

·         Kl. ca. 13, frokost

·         Kl. ca. 13.30, de sidste opgaver laves færdige.

·         Kl. 15, formanden holder tale og standeren stryges,

·         Kaffe og kage.

·         Kl. 17 – 18.30 er der en god glad time i baren, hvor vi serverer billige drinks (7 kr. stk.)

·         Kl. 18.30 har mesterkokkeholdet lavet en fremragende middag, som er gratis for medlemmer der har deltaget i arbejdsdagen. For alle andre er prisen: Unge under 15 år, 75 kr. voksne 125 kr.

·         Øl, vin og spiritus købes i klubben, til sædvanlige rimelige priser.

·         Kl. 01.00 tømmer vi slatter, og prisen på drinks ryger igen ned på 7 kr.


Menu:

  • Fiskesuppe med chili og tiger rejer, og friskbagt brød
  • Kalvefilet med pebberrodcreme, langtidsbagte chery tomater, glaserede rødbeder og krydder kartofler. Dertil 2 slags salater.
  • Desert: Æblekage med skyr
Hvis nogen har æbler derhjemme, vil vi gerne have dem til deserten.



Tilmelding på opslag i klubben, eller til infomailen – helt frem til lørdag. J J J J Vi ses. . .


Send gerne dette nyhedsbrev til andre. Hvis du ikke har modtaget dette nyhedsbrev direkte og ønsker dette fremover, send da en mail til info@holbaek-roklub.dk med "nyheder JA TAK" i emne feltet.
--
.Menu forslag:

Fiskesuppe med tiger og chilli rejer

Kalvefillet m pebberrodscreme  langtidsbage cherry tomater

Glasede rødbeder

Krydderkartofler  + sauce

 

Plastik handsker